Idag blev jag tappad i en toalett...

YO!

Urs, jag sitter o filar på mitt arbete. URS BLÄ BAJS! Vill INTE skriva mer nu. Det vore trevligt att stänga av datorrrrrren snart, laga lite mat och kolla på Greys Anatomy! Hurraa vilken bra idé! WOHO! Imorgon är den stora gitarrdagen, haha. Vi får se hur det går. Jag kanske blir nästa idol, vem vet.... HAHA, INTE! Nä för i helvete nu måste jag fortsätta plugga om det ska bli nå gjort.

JAG LÄNGTAR TILL PÅ FREDAG KVÄLL!!! (Då är alla skolbajs inlämnade!!!)

En fundering bara: Om man é gammal då ska man ju självklart få sitta ner på bussen. Men får man självklart tränga sig hur man vill oxå? Typ i kön till bussen. Bara typ va 50 år o ba: hej jag tycker att jag é gammal så därför tränger jag in mig här bara för att jag vill. Eh, jag é bäst ingen protest ni andra e bara ungt snyggt fläsk! Normalt?

För övrigt é det as kul med personer som skriker åt tidningsutdelarna i tunnelbanan att de inte vill ha deras jävla tidning för det står så JÄVLA dåliga skämt i dom. Haha orka skälla ut någon för en sån sak. Haha vilka knäppisar det finns. O vilka knäppisar som skriver om en sån grej i sin blogg......... Hm.

Måste plugga.

Hejdå Lilltå!



En wannabee Mikaela kanske?

Hej igen alla fans! (hahaha)

Jo jag observerade precis att jag härmar en viss person hela tiden. Så jag tänkte bara poängtera att jag är medveten om det ok. Öh? *bröl* Oj nu härmade jag henne igen haha! Haha skojar Mikan, I love u so much! Annars skulle jag ju inte citera dig i var o varannan mening juuuuu!

Puss på Mikan o på alla andra jag känner! WOHO! ;P

Här e hon förresten, Tengil min befriare:



8 dagar kvar!

WOHO DET È BARA TYP EN VECKA KVAR I SKOLAN!

Känns helt perfekt underbart mega bra absolut bäst hurra hurra hurra!!! Förhoppningsvis så behöver jag efter efter denna torsdag ALDRIG MER skriva ett arbete! YIIEHA! *indiandans* WOHO! (som Mikan skulle sagt) Jag vill aldrig mer efter detta plugga igen! ALDRIG! Men vi får se hur det blir sisisisi U never know! På torsdag har jag gitarr examination. Ska sjunga o spela för min grupp. Haha vi får se hur det går! Kan ju inte annat än gå käpp rätt åt helvetet o vad gör det som jag brukar säga (?). WOHO! (fan Mikan)

Rackarns räven! Jag har en plan!

Här kommer en underbar bild på en underbar haj från Australien! HELLOOOO! Hon går under samma beskrivning som Harry the Hamster! Haha!



Alla ni som läser detta (hoho e de nån där?) kolla in på: http://www.myspace.com/laaksolaakso
Har kommit på att dom é as kalasa braiga! WOHO! (Mmmmmmmikan!)

 Tjenixelixen! (FAN Mikaela!!!)

Puss & Kräm

Radhusika

HURRA!

Nu bor vi i vårat fina radhus!

Idag har vi flyttat hela dagen. Pappa, Björn o Virre Pirre har burit o burit o burit och mamma har packat och packat o packat o jag har pekat o pekat o pekat. Hehe! Jag får inte anstränga mig då risken finns att jag har Twar, skit jobbigt att vara sjuk när man flyttar men jag ska inte klaga! Det é inte jag som kommer ha träningsvärk imorgon om man säger så... TACK ALLA FLYTTARE!!!! Dock blir jag o Knorren sänglösa nu då sängen inte gick upp för trappan haha. Oups! Nåja, vi får sova in the livingroom som jag brukar säga! (?)

Jag är så glá!

HURRA!

Vi Skålar för vårat nya hem!

HURRA HURRA imorgon smäller det! Så jekla kul ska det bli!!! Ein hause sehr gut ja! Var där idag och tittade och det är underbart! Fett me najso bajso! Sart é jag klar i skolan oxå, även det är najso bajso så in i helvetoooo! HURRA! Skiter i Twar o annat bajs, har ju fått värsta najso bajso hemmet och fått värsta najso bajso jobbet! Im so lucky!!! WOHO! Helt sinnes som Mikan skulle sagt! Idag älskar jag allt och alla!!! Peace Love and Understanding! YEAH MÄN! HAHA!

Hejdå Lilltå!

Till Minne av "Nyårskaninen"

Hellu!

Satt precis och kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna underbar kanin! Han föddes 2005-12-31 och han dog väll när det det började töa nån vecka senare tror jag.

108743-3

Vilka ideér man får ibland.

Ahapp, nu ska jag fortsätta med the packing! Have a nice day! (hade inte Roxette en skiva som hette så?) Haha! Aja! Väl bekomme!

Twarika VS Annika

Hello MF`s!

Så var man sjuk igen. Jävla bajs! Vore jag en hund skulle jag blivit avlivad för länge sen. Tur att man inte é en hund då utan att man é en männska (citerar Bagera). Jag måste föras till männskobyn. Hehe!

Det é såååå lååååång tråkigt just nu! Borde plugga, vill inte plugga. Så jag hamnar här, vill inte hamna här. Jag borde äta lunch nu, vill inte äta lunch nu. Känner ni dom positiva vibbarna?

Nåväl, jag o Knorren flyttar om endast 6 dagar! Ska bli fetto najso! Hurra!!!

Ha en trevlig helg, ok!

Mikaelas 25-års fest!

Mikaela har fyllt 25 för typ 100 år sedan men nu var det dax att fira detta! Så jekla kul var det!!! Det var lätt värt 35 mil!

Roligast var bl.a. när vi gick typ 10 brudar på toa samtidigt. Vi undrade alla varför Davva åkt iväg??? Shit va jag garvade! Såhär glada vara vi....

image1

Senare på kvällen kom jag o Nunna på den briljanta idén att vi skulle säga alfabetet och ta kort. Mycket kul och uppskattat av alla (?) men antagligen mest av oss! ;) Nedan ser ni EEEEEE tror jag.

108743-2

Jenny var underbar när hon talade om för mig att någons syrra gett sin svärmor en häst (???).

Tack Mikan för ett as bra kalas! Hurra!