100 % hippie!

Yeah man! (för att citera en nära släkting) Jag é lika lycklig som en seende mullvad! Dom borde vara sjuuukt lyckliga. Helgen kommer bli fantastisk, jag känner det i lilltån. Min helg lista:

Snygg tröja
Vin
Middag
Fixa vägg
Vin
Sova
Vin
Norrtälje
Vin
Therse!!!
Vin
Festa
Vin
Sova
Vin
Putsa badrumsrör
Vin

Kan vara så att jag överdrev liiiite med vinet där. Räka spåra lite bara. Ahahaha räka spåra, hoho spåra efter en räka. Aj va kul! Ursäkt mig frun, har du sett en räka springa förbi nyss? Liten, rosa och med skal? Inte? Räka spåra är mycket roligare att säga än råka spåra. Det är även mycket bättre att säga båt lyse istället för byta lås. Anteckna!

PEACE!

Att vila eller inte vila?

GRATTIS MIKAN SOM FYLLER TANT IDAG! WOHO!

Hm, jag borde vila. Men vem fan vill det och vem fan har tid med det? Inte jag iaf. Jag råkar just nu ta mig lite tid till det, tid som jag egentligen borde göra massa annat viktigt med. Typ putsa rör, hehe låter sjukt. Fan jag MÅSTE putsa rör nu kom jag på, hur FAN ska jag annars hinna? AAAAAH! Hm bara skriva lite till. Si si si!

Ah, samtalsämne? Någon? AHA! Roadkills blir ämnet. Eh..................sluta köra på djur....annars. Jag kanske skulle ta och inse att jag bara blajar nu för att slippa putsa rör. Hehe. La la la, ok nu slutar jag.

Mot rörwoods skogen!

GRATTIS PRINSESSAN!

Hahahahahahahahahahahaha!

AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Idag är det fett is dag. Fett mycket is alltså!

Woho!

Listika

En list jävel:

- Ok, jag är kanske ingen dvärg men allvarligt talat...hur högt tror dom att jag når???
- Jag älskar snö!
- Jag längtar tills man får pengar igen.
- Om 3,5 år ä jag 30 år. Muhahahahhaaaa!
- Va e det här för jävla lista?
- Jag é lite små sur.
- Antar att det märks.
- Det är damm överallt!
- EXAKT överallt! I kylen t.o.m.
- Mitt badrum é fint! Minus EN JÄVLA SAK!


En allmän fråga. Varför har man tagit sig tid att skriva i sina gamla fotoalbum? Man mår ju bara dåligt när man ser va larviga saker man skrivit. Typ när man va 10 år lixom. Eller ok då, typ 14 men iaf. MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅH OK JAG VAR TYP 18 haha men ÄNDÅ?! ÄNNU VÄRRE! Jag menar man ser ju för i helvete vad som é på bilden, ORKA SKRIVA OCKSÅ!

Stora bokstäver é tydligen temat för dagen...

Peace på er gott folk!


Grönt é skönt

Muahahahahhahaha fuck alla fuktskador och bajsfula badrum!!!!!!! Jag kommer få det finaste badrummet i världa!!! Man säger världa....!!! Annars é man inte klock. Eh ok, måste bara lägga till att om man säger klok så är man inte helt frisk heller. Det heter klock (tydligen). Jag är glad som en banan!

Skiddibappbapp!

Uppleva lite lätt panik?

Längtar du efter att uppleva lite lätt panik? Gör följande:

1. Ställ dig vid diskhon.
2. Se hur vattnet stiger i den.
3. Inse att det snart kommer rinna över.
4. Leta efter något att tömma den med.
5. Fyll vad du nu hittat med äckligt vatten.
6. Spring till badrummet o häll ut äckel vattnet.
7. Upprepa detta tills din panik e total!

Nu till någonting helt annat:

JAG TÄNKER FAN JOBBA IMORGON! SÅ DET SÅ! DET ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖST O VA HEMMA. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! ÅT HELVETE MED ALLA BACILLER! FUCK THE WORLD!

PS. My name is Dampika! Hehe.


HAHAHAHAHA

Jag må vara sjuk men aj va man kan skratta ändå. Ni vet den där låten "Ingen kan älska som vi" eller va fan den nu heter....? Jag har gjort om den lite. Min nya titel är "Ingen kan ramla som jag". FY FAN VA KUL! Jag ramlade till tusen igår. Att ramla är nog det roligaste som finns, om man inte skadar sig allvarlig förstås. Hahaha aj va jag skrattade. Man kan lixom inte komma undan det faktum att man nyss brakade i golvet. Det är bara o svälja o le, ahahahaha det lät ju lagom sjukt men jaja U get it right?! Eller? Hallå? Hooo hooooooo?

Nä men om man skulle ta och ramla ner från stolen nu o lägga sig i soffan istället för att se hur länge man kan ligga kvar innan man ramlar ur.

Ramla mer gott folk. Men slå er för fan inte. Det verkar dumt.

Puss o kärlek! =)

En "godmorgonmunk"

Igår upplevde jag en fantastisk reunion.

Anna - hos mig - nykter - CHECK!
Mikaela - hos mig - nykter - CHECK!
Johanna - hos mig - nykter - CHECK!
Lilla jag - hemma - nykter - CHECK!

Undrar när detta skedde senast? Måste varit typ 4 år sen eller nått.

Kan hända att jag även kommer uppleva en bacillreunion nu oxå. Har inte varit sjuk på APA länge men nu så ska det nog tyvärr ordna upp sig. Eller inte. Vi får vänta och se. Spännande. Verkligen.... Aja jag är ändå typ hur frisk som helst annars så...må det så ske, jag ska visa er era bacill fanskap!