Jag tjatar vidare...

Såhär kul har jag på jobbet!

image219

Mitt liv i mobil

Har äntligen fattat hur jag för över bilder från mobilen till datorn. Ett litet urval:


        


           


           


        


      Hm...sa jag ett litet urval?

JK vs PK

Snart ere påsk. Då ska vi fira att en hare en gång la ett choklad ägg... Eller? Kanske missat nått... Ledig får man vara iaf, härligt värre.

Har bråkat med min dator i flera dagar nu. Har gjort allt i min makt. Så kommer pappa hit idag o vips så fungerar skiten igen. Förstår mig inte på datorer! Spö borde de få ibland, det é iaf nått jag förstår.

Hurra för mitt jobb! (jekla tjat, jag vet)

PPP!


Solen skiner o blåmesarna kvittrar

Ugh!

GRATTIS MIKAN SOM BLIR LITE ÄLDRE ÄN MIG IDAG! HURRA HURRA HURRA!

Idag är jag oförskämt pigg o glá! Jag är frisko o idag har jag jobbat! Woho! Fy fan va najs det är! Älska mitt jobb! Värsta vår vädret var det oxå. Shit! Ute hela dagen. Mitt jobb rules!

Har nån mer än jag märkt att jag är sjukt AV eller PÅ. Lite lätt schizo verkar jag när man läser min blogg. Men nu é min plan att endast vara PÅ. For ever! Tror jag varit AV ordentligt nu så nu får det vara nog. Positiv anda är mitt nya tema. Mihihihihiiii!

"Hjälp" som går på lördagar é så jävla kul! Det blir ju bara bättre o bättre för varje avsnitt. Måste nog börja hänga hemma framför Tvn på lördagarna bara för det. NOT! Undrar när/om det är repris?
 
I helgen ska jag hälsa på älskade Mikus. Ska bli as kalas! Woho!

Pussar till alla snälla!


Stora frågor...

...uppkommer alltid när man inte sett mycket mer än sin lägenhet under en veckas tid.

Hur kan det komma sig att jag är så lat?

För exakt en vecka sedan tvättade jag. Min fina rena kläder vek jag ihop o la i en hög på min stol. "Stoppa in i garderoben gör jag sen" tänkte jag smart. Just nu ligger denna fina, kanske inte riktigt lika rena, hög på min säng. Under denna vecka har högen flyttats från stolen till sängen och tillbaka ungefär 10 gånger. Varför? Jo, för att när jag sitter vid datorn så vill jag ju inte sitta på mina fina (snart smutsiga igen av all förflyttning) kläder, därför flyttar jag dom till sängen. När jag sen vill ligga i sängen (åhåhåhåå) måste jag ju flytta tillbaka dom till stolen o.s.v. o.s.v. Hur lat är jag egentligen? Hur jobbigt är det att lägga in kläderna i garderoben? Tydligen sjuuuukt jobbigt. Jag blir lite trött bara av att tänka på det här faktsikt. Jag som hade tänkt att lägga in kläderna i garderoben nu. Men det orkar jag ju inte nu pga allt tänkande o ifrågasättande av mig själv. Gör det sen....


 

Buffaloskor?

Är buffaloskor på väg tillbaka?

En säker källa till mig har nyligen sett en person med buffalo.

Även Robyn har setts med dessa tokiga dojjor.

Jag tror och hoppas att detta är ett practical joke.


Tyst, dumsnut!

Jag é stum.

Hatar det.


Faaast....nu kan jag iofs leka att jag é den lilla sjöjungfrun och att Ursula tagit min röst. Måste genast ut o få en kyss av prins Erik. Misslyckas jag tillhör jag Ursula för resten av mitt liv och förvandlas till en såndär ful liten brungrön sak, typ som en alg. Kul! Shit, Ursula hade as stora bröst minns jag. Hepp hepp nu ska jag ta min dinkelhoppare o min snusblatt o leta rätt på Blunder o Sebastian.

"Snurra lite här o dra lite här o woop!"

Om du var här

om jag var där. Så skulle det vara jävligt jobbigt för jag vill ju vara hemma o inte där, vart där nu é. Och vem é du? Konstig text. Tur att jag missa dom. :-P

Ännu en härlig dag som fucking skräcködla. Jag låter som en. Härligt härligt, men farligt farligt. Har sett ännu en film. Den sög. Se den inte. Jaha jag sa aldrig va den hette. Muhahaha tänker inte bjuda på det. Har jag "tvingats" se den så tänker jag inte vara den sista iaf. Mihihi!

"Vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu. Vad ska jag göra nu, vad gör jag nuuuu!" Crazy Pippi. Hon har ju ingen koll. Har alltid sagt att man inte ska teckna henne, jag visste att det skulle slå tillbaka på henne. Stackarn, alldeles förvirrad.

HA HA HA Carola vann inte igår. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA! Synd för AJ (vi som känner honom kallar honom så) men han får skylla sig själv om han sjunger med henne. Muhaha!

Nu ska jag käka en gnu eller nått. Det är väll sånt skräcködlor gör?

Vinden har vänt

Goddag!

Idag är jag inte lika bitter. Härligt! Hoppas alla fjantar som ser Kent i Norrköping får en fantastisk kväll. Se så duktig jag é. :-)

Har sett två filmer idag.

En var helt fantastisk, Amelie från Montmartre. Lite tokig o himla vacker. Älskade den! Säger som Johanna; Man får lite panik i början för att dom snackar franska. Men det går över ganska fort. Franska är ju faktiskt ganska vackert när jag tänker efter. Sen såg jag Scoop oxå. Den var inte dålig men den var inte jätte bra heller. Sevärd en förkyld dag som denna. Woody Allen é lite små knäpp. Men ganska het....haha förstår ni inte min ironi så stick.

Jag längtar efter värmen, uteserveringar och ljusa nätter! 

Evig helg!
 

Hepp hepp


Jag är:

Sjuk
Tråkig
Agressiv
Pessimistisk

Men mest av allt é jag bitter.
 
Jag har ingen stolthet kvar.

PS. Se Scarface!


Jävla Sam fan

Jag är 1000 gånger sämre idag.

Jag är så jävla trött på att bli sjuk hela jävla tiden. O jag vet att det är världsligt o hej o hå MEN DET SKITER JAG I! Det finns alltid folk som har det värre men jag tänker BARA på mig själv just nu! Egoist javisst!

HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA!!!

Jag har ingen lust o var positiv! Jag förlorar för fan 1000 spänn på ingenting PLUS att jag INTE får se Kent. PLUS att jag inte får laja med Johanna. Ja vet, jag ska börja hata allt jag älskar för då kommer mitt liv bli jätte kul o positivt. YES jag missar äckel Kent som suger, fan va skönt! 1000 spänn åt helvete, fan va bra för jag får panik av att lägga pengar på vettiga saker.

Att skoja till det o kalla mig Sam just nu är dömt att misslyckas! JAG VILL INTE VARA SAM NÅ MER! 

Va ska jag göra? Byta jobb? Nää, för alla jobb jag någonsin vill ha kommer betyda att jag träffar massvis med människor o alla jävlar går ju omkring med fucking jävla bacill helveten. Eller ja vet, jag kan ha typ en lufttät helkroppsdräkt. Typ som en rymddräkt. Då kanske jag kan klara mig från bacill FANSKAPEN! Sexigt!

VARFÖR SPELAR DOM JAMES BLUNT PÅ RADION! HAN ÄR SÅ JÄVLA OBEHAGLIG! AAAAAAAAAAAAH! U`RE BEAUTIFUL LALALALA AAA VISSA MÄNNISKOR È BEAUTIFUL MEN DU JAMES; DU ÄR FÖR FAN BARA FUL! SLUTA STÖRA MIG I MINA UTBROTT! TACK! 

Jag ska ALDRIG mer planera något! EVER!

Lite filmer

Woho jag har fått låna massa filmer av Kristian.

Scarface, Amelie från Montmartre, Delikatessen, Identity, Scoop, The Bourne Identity & The Bourne Supremacy. Nu har jag lite o göra imorgon. Trevligt! Mitt mål é att hinna med minst tre filmer. Fast det gör jag ju lätt iofs. Aja det é bra med rimliga mål som jag brukar säga.

Nu ska jag o min stjärt äta glass.

PS. Jag hoppas ni för anteckningar...

Legolas VS Annika

Annika vann och Legolas försvann!

É lite besviken att jag inte fick klä ut mig idag faktiskt. Även om jag inte gick in för det till 1000 så hade jag iaf sett fram emot att få vara Legolas för en stund. Idag är jag dock för manlig för att kunna vara han. Har idag en röst som en gammal gubbe som druckit 1 liter whiskey om dagen i typ 100 år + att han även rökt en limpa cigg/dag. Jag kanske skulle ta o busringa lite för o skoja till denna tråkiga dag lite. Hm. Varför inte utnyttja denna gåva från ovan lixom.

Idag fyller min fantastiska syster "tant"! Grattis sistaah! :-)

Vägrar missa Kent på lördag. Jag försöker i panik hela mig själv med alla medel. Känns som jag provat allt så min nya metod é bra musik. Ola har försökt hela mig i en timme nu o just nu ger Jocke Berg det ett tappert försök. Vi får se hur det går. Hur som helst så kan endast spyor hindra mig från att åka och det verkar ju jävligt dumt att gå så långt ere jävla fucking jävla skit baciller. Ni ska förgöras! Jag döper er härmed till Tengil hela bunten. Död åt Tengil! Jag har två dagar på mig att bekämpa er! Jag kommer att lyckas! ARGH!

Idag är det alla stjärtarsdag! Jag o min stjärt ska fira det nu.

LOVE LOVE LOVE till alla stjärtar där ute!

Panik


Jag håller på att bli sjuk.

Kent är om endast tre dagar.

Ångest.

En helg i Februari



     


     


     


Observera "Ninnaninna fåtöljen" på den sista bilden.

Nu ere fan bara FYRA dagar kvar.... SHIT va lite! WOHO!

PS. Varför har jag inte bytt namn till Skalle Pär ännu?

Positiva måndagar

Några sanningar...

P - Pattar é bra o ha
Å - Åsnor låter fult

L - Lördagsgodis finns inte i min värld. Bara varjedag godis.
Ö - Ödlan i Bernad o Bianca heter Johanna. haha
R - Roger Pontares sons skiva é bra.
D - Diarre kommer när man minst anar det. Bra reklam, INTE. Fast den här é värre: "När du fick diarre imorse hade du ett val..."
A - Annika é glá idag.
G - Glass é min nya hobby.

S - Skit!
K - Koskit!
A - Apskit!

J - Jag é trött.
A - Asle blir mitt mellannamn baklänges...
G - Glöggen, håller den tills nästa år?

P - Puss på puckeln!
Å - "Årka" göra klart listan...

K - Kent är bra som fan men The Ark é bäst som fan!
E - Elefanter
N - Nakenkram
T - Tjoho på er!


DEN står alltid för dig Johanna

Haha ibland (ibland? vem försöker jag lura...ALLTID!) tycker jag att jag själv é jävligt rolig! Typ när jag sätter upp "skrapbilder" på folk i personalrum eller typ när jag pratar om mig själv och min mega pommes. Haha det é ju tur att man kan roa sig själv. Nästa steg é väll att jag börjar sitta och små prata med mig själv på bussar. Sen kommer jag antagligen tappa allt hår på mitten av huvudet o sedan fläta det som finns kvar. Efter detta kommer jag inhandla en liten plåthjälm för att sedan byta namn till Obelix. Haha detta KAN hända. Allt é möjligt som min bror skulle ha sagt! :-)

A: - Aha men om allt e möjligt då kan det alltså komma en drake när som helst o käka upp oss?
B: - Allt é möjligt!

Ska jag kanske lägga till att vi var typ 15 år yngre när vi hade denna diskussion. Men det är en ganska bra inställning måste jag säga. Jag lever på den! (fast allt é inte möjligt, det kan INTE komma en drake o äta upp oss typ nu...)

Jag har alltid älskat Camilla massvis men nu, shit va jag älskar på dig MillisPillis. DANSKE KÖN FÖR FANTASTISKA VINCENT!!! Mihihihihihiiiiiiiiiiii! Älska älska älska! Och älska på Johanna som sjunger så fantastiskt! Ni var grymma igår! Konstant 17 meters stånd, det é allt jag har o säga. Åh hå hå hååå!

Endast 7 fantastiska dagar kvar...

Nu ska jag dansa vidare till Norrtälje.

Fookhika

Hä hä hä hä hä hä hä hä hä hä hä (inget nytt ljud men dock ett helt nytt ljud för skriftvärlden)

Ikväll har underbara MillisPillis varit här. Mums va trevligt de va! Jag åt upp henne såklart. Nininini. Jag försökte med det nya "Död åt Borka" men hon vägrade acceptera det. Så jag gav upp, det var inte lönt. Hehe. Får hålla fast vid mitt "Död åt Tengil" istället. Glöm aldrig, MITT! Bara mitt uttryck hä hä hä hä hä. Haha ljuder framstår mycket mer slemmigt i skrift än vad det egentligen é. Mihihi!

Imorgon ska jag gå o lyssna på Johannas ljuva toner i mitt city, ditt city, mitt iiiii city!

Har tvingat i mig typ miljarders miljoners vitlöksklyftor. Allt för att slippa bli sjuk. För jag luktar så bra dish dish.Observera min lilla ljudeffekt. hehe höhö ööööööh? Jävla fucking boring inlägg. Fookh! De e nytt.

Min hårdisk moggar sig o vill ha stryk tydligen. Eftersom jag är en person som gärna uppfyller folks önskningar så kommer jag att ge den stryk oxå. Den jäveln. Död åt Tengil!

Imorgon e det helg, fråga mig gärna när jag slutar. Hehe. Typ aaaaaaaaaas tidigt. Typ så jääävla tidigt alltså. Typ helt sjukt. Typ nästan ingen idée att jag går till jobbet alls för det blir typ ba hej o hejdå typ. Typ typ typ typ.

Dagen skiva (skiva? hahahahaha skiva? AHAHAHAHAHA säger man så? hahahaha *psykbryt*) (Simon): Du & jag döden

1 dag + en helg + 6 dagar kvar...

So long suckers!

Det här med chokladtomtar...

Luften é fri! ha ha

Det bästa som finns är att komma hem till en lägenhet som luktar sopor. Luften é fri skrattar soplukten hånfullt. Men jag förgörde den, muahaha! Död åt soplukt!

Jag kom o tänka på en jävligt viktig sak idag. Hur fan gör dom chokladtomtar? Hur fan ser den "formen" ut? Det lär ju vara två som dom limmar ihop med klister såklart... Men ändå. Hur kan det bli så tunnt....? Hm. Jobbigt med alla stora frågor som surrar runt i mitt huvud.

Dagens skiva: Hagnesta Hill

10 dagar kvar...

"Lite mera Raffe" (Nunnan)

Hm, har suttit o skrivit världens bästa inlägg och så muppar sig datorFAN!

Död åt Tengil!

Hunden i sagorna om Tant brun o Farbror Blå o de andra jävlarna heter Pricken. Det var väll typ summan av kardemumman från mitt bortblåsta inlägg. Så det kanske inte var världens bästa inlägg trots allt. Synd att ni missade de det smaskiga detaljerna bara. Historien om hur Tant Brun fick sitt namn får jag helt enkelt dra en annan gång.

Endast 11 dagar till Kent! Nedräkningen har börjat.


KENT FÖR FAN!

Fy faaaaaaaaaan va glá jag é nu!

Jag ska på Kent nästa helg. *dansar nakendans*

Shit shit shit!!! JAAAAAHOOOO!!!!!!

Äntligen fick jag en biljett fan!!! Skibbidibappbapp!!!!!!!!!!!!! YES YES YES YES YES YES! Man måste ju helt enkelt bara ta o inse att Kent é bäst utanför Stockholms gränser. Det har jag insett nu. Lalalallalaaaaaaaaaaaaaa! Jippi jippi jippi!!!!! Jag é så gla så jag vet inte riktigt vad jag sysslar med nu.....lalalalallala. Vad kan va bättre? INGET!

Lalalalalallalalalalalaaaa WOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ola, ska vi hångla?

It took time, took time
to develop a concept - a new me
based upon the traits
from which I could not flee
It took time, took time
to embrace the nature of my dreams
All this time just turned into a sad long wait

It took time, took time
to accept the fact that one must loose
everything except what you do not choose
It´s taken time, long time
and yet more time it will take
before my heart is free
and brave enough to break

This sad bouqet of forget-me-nots
that I threw away is growing scars and dots
in this weary heart
where there´s a bird, so shy
But one of these days
that bird will learn to fly

Snart é det vår. Jag längtar. Lite ljus o lite värme gör alltid susen (i musen) Kan man rimma måste man... Haha.


Ett pris...

...borde jag få för att jag é hemma och klockan é typ 12. Jag åkte pendeltåg hem som jag lovat mig själv. Jag é sååååå duktig.

"Du är så bittsk"

JAG ÄR FÖR I HELVETE INTE BITTSK!

Urs va jag é seg. Ungefär som sirap é jag, fast inte lika söt bara.

Igår skulle vi visst på pubrunda. Vi kom visst inte så långt. Om min lägenhet och pendeltåget räknas som pubar så klarade vi av fyra ställen. Hehe. Vi får ta den där pubrundan någon annan gång. Kul var det iaf, vare sig det var en pubrunda eller inte. Nu försöker jag repa mig så att jag ska orka in idag igen. Äta mat och dricka öl ska jag göra, mycket trevligt.

Herrå!